Eropuit

Er is veel te doen in de omgeving om deze te verkennen, stellen wij fietsen beschikbaar. U kunt dan middels een zelfgemaakte route of met een door ons samengestelde fietsroute het Westland met zijn kassen en vele andere verrassingen ontdekken.

In 15 minuten zit u met de fiets op het strand van Monster. Waar u in de zomerperiode kunt genieten van de zon of in de herfst- en winterperiode heerlijk kunt uitwaaien.

Maar ook Midden-Delfland is om de hoek. Ga voor een fijne fietstocht langs de weilanden, boerderijen en gezellige dorpjes. Maak eventueel gebruik van onze gevulde picknickmand.

Misschien vindt u het leuk om het Westland vanaf het water te ontdekken. Er is een groot vaarnetwerk wat bestaat uit knooppunten en is uitgezet voor zowel kano's als voor grachtenbootjes. Bootverhuur Booma Recreatie zit bij tante Teun om de hoek, kijk eens op hun site voor de mogelijkheden http://www.boomarecreatie.nl/index.php?page=Home

De busstop is hier praktisch voor de deur, waardoor de steden Delft, Den Haag en Rotterdam heel goed bereikbaar zijn.

Maar in principe hoeft u niet ver weg voor leuke uitjes, want ook in het Westland is er veel te doen. Neem eens een kijkje op de site van: "Bezoek Westland" https://www.bezoek-westland.nl/


Leeg tekstblok